Despre mine

„Am invatat si noi cum sa ne comportam cu el. Aici terapeutul nostru a fost un real suport pentru noi. Eu, cel putin, as fi vrut sa fac totul in locul fiului meu, sa ii fie lui mai usor, fara sa vad ca, de fapt, asta ii face lui mai rau” – o mamica.

Psiholog Elisabeta Elena Anghel

Pentru toti cunoscutii mari sau mici, eu sunt Betty, si asa imi place sa ma prezint. De 20 ani lucrez cu copiii. Primii ani au fost in scoala de masa, iar de 16 ani lucrez cu copiii speciali.

Incerc sa ma daruiesc putin cat de putin micilor noastre „minuni” si, spre uimirea mea, tot timpul mai am ceva de daruit, de oferit fiecaruia, pentru ca, la randul lor, aceste „minuni” imi ofera si ele nespus de mult. Lucrez cu copii cu deficienta mintala grava si asociata, ca profesor de psihopedagogie speciala.

Mamicile ingrijorate care vin la mine in cabinet pleaca linistite dupa o consiliere alaturi de copiii lor – aceste momente sunt de nepretuit cand o grija, o apasare, o „piatra grea” este ridicata cu un zambet si cateva cuvinte ce asigura ca au facut cel mai bun lucru: sa vina sa vorbeasca.

Informarea este putere, liniste, siguranta ca facem ceea ce trebuie pentru copiii nostrii Este bine ca informarea sa fie facuta de catre oameni cu experienta in domeniile de interes vizate.

Studii:

  • Masterand: Universitatea București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației – „Terapia Logopedică în procesele de comunicare”
  • Experiență: profesor de psihopedagogie specială la Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” – septembrie 2008
  • Logoped la Telis Ro Special – 1 august 2006
  • Voluntar la Asociația Îngerii Copiilor Noștri – februarie 2013